KASTAMONU / İNEBOLU - İstiklal Yolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

Kastamonu'da düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Özel Sporcular Masa Tenisi Spor müsabakaları Genç Erkekler Mental kategorisinde okulumuz özel eğitim öğrencilerinden Yunus Emre MADEN il 2.si, Mert UZUN da il 4.sü olmuştur. Genç kızlar Mental kategorisinde Tuğçe ÇAKIR da il 2.si olmuştur. Özel Eğitim öğretmenimiz Aslıhan SAĞ'a, Beden Eğitimi öğretmenimiz Betül SARISU'ya ve müsabakalara hazırlanmalarına yardımcı olan masa tenisi antrenörü Tufan YALÇIN'a emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz özel eğitim öğrencileri sınıf öğretmenleri Aslıhan SAĞ, Eray GÜLAY ve İlknur ERTÜRK eşliğinde Ağız ve Diş Sağlığı haftası kapsamında İnebolu Devlet Hastanesi'ne gitmişler ve ardından hastane başhekimine ziyarette bulunmuşlardır.Başta hastane başhekimi Op. Dr. Mehmet MEMİŞ'e ve diş doktorları Dr. Sema KIRAN ile Dr. Zehra ATAŞ'a teşekkür ediyoruz.

Ara

Öğretmenler Günü programımız 24.11.2023 tarihinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Esra GEBEŞOĞLU program sunumunu gerçekleştirirken, Özel eğitim öğretmenimiz Aslıhan SAĞ'ın konuşması ve okul öğretmenlerimizin katkılarıyla önceden çekilen videolarla program devam etti. Özel eğitim öğrencilerimizin günün anlam ve önemine ilişkin okudukları şiirlerin ardından şehit olan öğretmenlerin video sunumuyla programımız güzel bir şekilde sona erdi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı, tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı.Programa öğrencilerimizin yanı sıra çok sayıda velimizin de katıldığı görüldü.

Programda, günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmadan sonra şiirler okundu. Öğrencilerimizin gösterileri ise baştan sona kadar büyük bir heyecanla takip edildi.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize; büyük bir özveriyle programda yer alan öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür  eder; Cumhuriyet Bayramı' nızı tekrar tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuzun Özel Eğitim sınıfları sınıf öğretmenleri Aslıhan SAĞ,Eray GÜLAY ve İlknur ERTÜRK eşliğinde İtfaiye Haftası münasebetiyle İnebolu İtfaiyesi'ni ziyaret etmişler ve öğrenciler geziden büyük keyif almışlardır. İnebolu İtfaiye Müdürlüğü'ne teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuza yeni gelen 9.sınıf özel eğitim öğrencilerimiz okulumuzu tanıma ve kolayca adapte olma amaçlı sınıf öğretmenleri Aslıhan SAĞ ve okul rehber öğretmenleri Şerife ÖZDEMİR eşliğinde gezerek oryantasyon sürecini tamamladılar.

Uygulama Anaokulumuz öğrencilerinin E-Twinning Projesi kapsamında etkinlikleri